Βιογραφικό
ΌνομαΜούχου ΕιρήνηΜούχου Ειρήνη      Irini Mouchou
 Ταξίλου 17Ελευθερών 4
 ΖωγράφουΜυτιλήνη
 Αθήνατκ 81100
 ΕλλάδαΕλλάδα
 
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοtriathlon @ irinimouchou.gr
Ημερομηνία γέννησης7.1.1987
ΧομπιΥπολογιστές, Μουσική, Σινεμά
 
 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣΟ Βασίλης Κρομμύδας είναι ο προπονητής μου και ο σημαντικότερος αθλητής στην ιστορία του ελληνικού Τριάθλου. Πραγματικό πρότυπο τριαθλητή και όχι μόνο. Έχει διακριθεί στην κολύμβηση, απ’ όπου και ξεκίνησε, με πανελλήνιες νίκες και πάντα ήταν μέλλος της εθνικής ομάδας. Επίσης έχει διακριθεί και στη ποδηλασία με μεγάλη επιτυχία. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια ενασχόλησης με το τρίαθλο, φάνηκε το ταλέντο το οποίο διέθετε. Σημαντικό να αναφέρω, ότι κατέχει ακόμα το παγκόσμιο ρεκόρ στο Hawai Ironman στις ηλικίες 18-23.       Βασίλης Κρομμύδας
 Ήταν ο πρώτος Έλληνας τριαθλητής που συμμετείχε στην Ολυμπιάδα του Σίδνευ, που ήταν και η πρώτη φορά ως ολυμπιακό άθλημα, καθώς επίσης και στην ολυμπιάδα της Αθήνας ως μοναδική ελληνική συμμετοχή. Σήμερα, παρ’ όλο που έχει σταματήσει τον πρωταθλητισμό, συνεχίζει να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το τρίαθλο και να μας μεταδίδει τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του ως ομοσπονδιακός πια προπονητής, μαζί με τον βοηθό του τον Δημήτρη Κασσίμη που ήταν και αυτός διεθνής τριαθλητής.

Η ιστοσελίδα του: Coaching Services Krommidas
 
ΧΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣΟ Χάρης Πετρόπουλος είναι προπονητής του στίβου και βετεράνος αθλητής στις ταχύτητες. Με επιβλέπει προπονητικά όσο βρίσκομαι στη Μυτιλήνη, σε συνεννόηση πάντα με τον Βασίλη Κρομμύδα.
 
ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΕΛΛΗΣΟ Κώστας Σπυρέλλης με έχει βοηθήσει αρκετά στα πρώτα χρόνια της αθλητικής μου πορείας, όταν ακόμα ασχολιόμουν με τη κολύμβηση. Σε εκείνον οφείλω τις βάσης τις οποίες έχω στο άθλημα της κολύμβησης, ενώ συνεχίζει να με βοηθάει μέχρι και σήμερα, όταν βρίσκομαι στη Μυτιλήνη.